Kategorije

close

REŠAVANJE REKLAMACIJA

Proizvodi koji se prodaju putem ONLINE prodavnice Medio Moda su praćeni svom zakonski neophodnom dokumentacijom. Ukoliko se pojavi potreba da reklamirate određeni artikal na kvalitet mi ćemo ispuniti sve zakonski definisane obaveze za prodavca, na isti način kao da ste robu kupili u klasičnoj prodavnici.

Zvaničan Pravilnik o reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem internet prodavnice možete pronaći ovde

Koraci prilikom reklamacije:

1. Postupak Reklamacije započinje popunjavanjem Reklamacionog lista  (isti se dobija prilikom uspešno obavljene kupovine, na Vašu email adresu) koji možete preuzeti ovde. Popunjen obrazac spakujte zajedno sa artiklom koji vraćate.

2. Sledeći korak jeste pozivanje službe Korisničke podrške na broj +381 11 3670 486 ili 069 733 170 da prijavite reklamaciju

4. Artikal koji vraćate neophodno je vratiti isključivo putem kurirske službe POST Express pozivom na broj telefona: 011/3607 607 iii 0800 100 808 radnim danima od 08:00 - 18:00h i dogovoriti preuzimanje pošiljke.  Reklamirani artikal se šalje sa naznakom:

Medio Moda doo online prodavnica - na adresu: Paunova 24, lokal 211, 11010 Beograd.

Napomena: Artikal koji vraćate mora biti adekvatno spakovan i obezbeđen sa vaše strane.

 

Kada pošiljka bude dostavljena, kupac dobije email kojim će biti obavešten o prijemu pošiljke. Rešenje o ishodu reklamacije kupac dobija u roku od 8 dana od dana prijema pošiljke od strane prodavca.

Ukoliko je isporučeni paket vidljivo oštećen prilikom transporta, problem se mora evidentirati na licu mesta, ispred kurira, tako što ćete proveriti robu i ukoliko nešto nije u redu, odmah prijaviti neispravnost. Ukoliko kurir ne sačeka da proverite paket, rok za reklamaciju je 14 dana.

Ukoliko je paket koji Vam je kurir dostavio oštećen možete odbiti pošiljku, ukoliko šteta bude ustanovljena nakon isporuke i otvaranje paketa dužni ste da reklamaciju prijavite u roku od 24h da se napravi zapisnik jer u suprotnom neće biti prihvaćena.

Imate rok od 14 dana, od dana prijema, da vratite robu prodavcu, ukoliko iz nekih razloga niste zadovoljni. Kupac robu može da vrati samo uz RAČUN i napisan RAZLOG VRAĆANJA. Mi ćemo robu prihvatiti i izvršiti povraćaj novca, ako u tom periodu niste oštetili ili na bilo koji drugi način umanjili vrednost proizvoda. Potrebno je da nas o tome obavestite na mail: infoi@mediomoda.com i popunite obrazac za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na ovom sajtu. Povraćaj robe i novca ide o trošku kupca.

Reklamacioni list možete preuzeti ovde.

Obrazac za Odustanak od kupovine možete preuzeti ovde.

close
logo

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je rezultata

  • Temp keyboard_arrow_right
  • Placeholder slike

  • Atribut proizvoda check
    check
  • Akcija - 0 % Akcija
    RSD RSD