Kategorije

close

ISPORUKA I PLAĆANJE

Način plaćanja:

 • Pouzećem (gotovinski)

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje robe poštaru ili kuriru prilikom preuzimanja.

 

 • Nalogom za prenos (virmanski)

Ukoliko ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva (e-banking-a) uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Uplatu na osnovu dostavljenog predračuna možete izvršiti nakon konsultacija sa našim online prodavcaa putem e-bankinga ili uplatom u najbližoj pošti ili banci.

 

 • Platnim karticama

Plaćanje putem platnih kartica Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, DinaCard, American Express tj. platnih katica koje podržavaju plaćanje preko Interneta.

Prilikom plaćanja platnom karticom nakon što kupac potvrdi porudžbinu biće usmeren na stranicu Banca Intesa na kojoj vrši unos podataka sa platne kartice i obavlja plaćanje. Ukoliko je transakcija uspešno obavljena kupac će biti ponovo usmeren na stranicu mediomoda.com sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju neuspešne transakcije kupac će dobiti informaciju o neuspelom plaćanju i moći da pokuša ponovo ili odabere drugi metod plaćanja.

Prilikom plaćanja platnim karticama ukupna cena poručene robe biće rezervisana na računu kupca i naplaćena u trenutku kada porudžbina bude potvrđena od strane prodavca.

 

SVA PLAĆANJA BIĆE IZVRŠENA U LOKALNOJ VALUTI REPUBLIKE SRBIJE – DINAR (RSD). ZA INFORMATIVNI PRIKAZ CENA U DRUGIM VALUTAMA KORISTI SE SREDNJI KURS NARODNE BANKE SRBIJE. IZNOS ZA KOJI ĆE BITI ZADUŽENA VAŠA PLATNA KARTICA BIĆE IZRAŽEN U VAŠOJ LOKALNOJ VALUTI KROZ KONVERZIJU U ISTU PO KURSU KOJI KORISTE KARTIČARSKE ORGANIZACIJE, A KOJI NAMA U TRENUTKU TRANSAKCIJE NE MOŽE BITI POZNAT. KAO REZULTAT OVE KONVERZIJE POSTOJI MOGUĆNOST NEZNATNE RAZLIKE OD ORIGINALNE CENE NAVEDENE NA NAŠEM SAJTU.


DOSTAVA I PREUZIMANJE

 

Dostava i preuzimanje pošiljke

Cena isporuke

Za sve porudžbine čija je vrednost preko 6.000 din., dostava je BESPLATNA.

Za sve porudžbine čija je vrednost  manja od 6.000 din. poštarinu plaća kupac po cenovniku POST Express (www.postexpress.rs).

 

Vreme dostave pošiljke  

Isporuka porudžbine je u roku od dva do pet radnih dana od trenutka naručivanja i potvrde vaše porudžbine. Isporuku vrši kurirska služba POST Express radnim danima od 08:00 do 19:00h. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom isporuku možete da očekujete u roku od pet radnih dana. Nedeljom, subotom i praznicima ne vrše isporuku.

Raspoloživost artikala

Ponuda i cene na našem sajtu ažurni su na dnevnom nivou. Mogućnost greške, nažalost, ne možemo isključiti. Ali ukoliko do iste dođe, najkasnije u roku od 24h bićete kontaktirani od strane našeg online prodavca i dobiti informaciju o nastaloj grešci. U suprotnom, poručene proizvode dobićete na svojoj adresi saglasno rokovima isporuke.

Razlika u ceni između ONLINE SHOP-a i MALOPRODAJE može se desiti u slučaju vremenski ograničenih akcija, koje se nude u MALOPRODAJAMA ili samo na WEB SHOPU.

 

Preuzimanje pošiljke

Kurirska služba pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-19 h. Molimo vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je pregledati paket da li slučajno postoje neka vidljiva oštećenja. Ukoliko primetite da je postoji oštećenje u toj meri da je i sadržaj ostećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite telefonom na broj +381 11 69 733 170 ili +381 11 3670 486

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovorili se o ponovnom slanju. 

Moguća je i dostava u regionu i Evropi ali i drugim odrednicama koje isporukom pokriva kuririska služba Post Express i Fedex Srbija a u dogovoru sa Kupcem oko pokrica dodatnih troškova isporuke i transporta u zavisnosti od lokacije.


close
logo

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je rezultata

 • Temp keyboard_arrow_right
 • Placeholder slike

 • Atribut proizvoda check
  check
 • Akcija - 0 % Akcija
  RSD RSD